sköna känslor o flyt!

Jag har befunnit mig i ett hål... ett rätt djupt hål tillochmed!
men så helt plötsligt en kall februaridag var det somom någon slängde ner en repstege i mitt hål och sa att börja klättra vi håller i! Repstegen var en styck förnyad styrelse, massa nytt blod in i styret. o vips så blev det väldigt positivt... I samband med nya styret fick jag även en styck medarbetare.. THANKYOU!

en månad till utan detta positiva och jag hade slutat jobba som instruktör.. Det var helt enkelt inte kul längre på något sätt -o nu är det det igen tralala!

Ja visst vi har säkert smekmånad just nu o det kommer att komma meningsskiljaktigheter framöver men just nu är alla brinnande överens o det är så skönt alla jobbar mot samma mål och alla låter liksom bara allt det positiva fullkomligen rinna ut ur deras porer (akta er o negativa människor - positva tankar smittar! )!

Nu får ni inte tro att jag är missnöjd med gamla styrelsen men lets face it när positiviteten och flytet tog slut försvann lite VI-känslan och då blev det inte något bra!

hur som helst just nu känner jag bara: smid medans järnet är varmt, smitta alla med flytkänslan som finns nu, låt ideerna flöda våga chansa var naiv  och våga tro!

tack för mig!

PS Tack för att ni letade upp solen oxå - fasst det kanske inte var ni ?


Ambulerande Kock..

jovisst serni.. nu är det snart dags att vara kock hos Icka.. ska bli mycket kul! Italienskt är önskat av värdinna så då blir det Italiano...

Menyn ser ut som så i dagsläget:

förrätt - en liten antipasto så ni kan pilla o plocka lite. lite kött, lite frukt, lite grönsaker!

huvudrätt:
Vegetarisk Lasagne med mosarellaost tomater o färska basilika till detta vin och örtbrässerad kycklingfile

efterrätt:
en härlig nyttig fruktsallad med ngn form av smarr till..

om ni gillar vitt vin kan jag rekommendera ett nytt vin som var fantastiskt gott
Lergenmüller -Pinot Gris 2007  Eller varför inte fira in att det är vår o hitta något trevligt Rosevin.. gillar rosevin det känns härligt somrigt...

Så då har vi satt menyn då blir det lite lättare för er att avgöra om ni ska våga chansa på mina kockkunskaper eller om ni ska ta med er Torinos meny i smyg (pizza är ju liksom oxå italiensk..) samt något lättare att välja dryck...

Ja se det var nog allt för mig!

KRAM på er

ljusets återkomst!

hur gött är det inte? dagarna blir längre o längre det är varmt (ibland!) o alla härliga dofter kommer fram blommorna slår ut gräset blir grönt.. hästarna fäller! VÅR ! så underbart det är nu vi nordbor förvandlas från ett surmulet inåtvänt folk till extremt gästvänliga och glada!  Ge oss ett par veckor till sen är vi redo att visa upp sverige från sin allra bästa sida med nätter som aldrig tar slut 75 000 olika nyanser av grönt, mygg, sena kvällar med grillat tjat skratt och mys! fantastiskt härligt!

så bara en snabbis vid datorn för nu ska jag ut o skrika mitt vårskrik (eller förresten så ska jag städa bilen men ungefär samma princip! )

ut o fånga dagen!

// K

RSS 2.0